Rauhan kehto

Voimavalmennus Vihti

Tue lihaskuntoasi synnytyksen jälkeen

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake lyhyempi

Voimavalmennus synnyttäneille äideille

Synnyttäneiden äitien voimavalmennus on tarkoitettu 4–12 kuukautta sitten synnyttäneille äideille, jotka haluavat parantaa lihaskuntoaan.

Tämän nousujohteisen lihaskuntoharjoittelun tavoitteena turvallinen paluu voimaharjoittelun pariin keskittyen keskivartalon tukeen, hengitykseen sekä kehon linjauksiin. Voimavalmennus sopii myös lihaskuntoharjoittelua aloitteleville äideille.

Tuntien alussa käydään läpi lyhyt teemapohjainen info synnytyksen jälkeisistä kehon muutoksista ja niiden vaikutuksesta harjoitteluun.

Voimaharjoitteluvalmennus

Voimaharjoitteluvalmennus sopii sekä synnytyksestä palautuville äideille että niille, jotka vasta aloittelevat voimaharjoittelua. Voit osallistua valmennukseen, kun synnytyksestä on kulunut 4-12 kuukautta.

Kurssin tavoitteena on, että pystyt valmennuksen loputtua harjoittelemaan turvallisesti isoja perusliikkeitä harrastustesi puitteissa. Myös arkesi helpottuu huomattavasti kehosi vahvistuessa.

Jokaisella viikolla treenataan nousujohteisesti. Ensin kevyemmillä liikkeillä yksilöllisesti ja sitten kuormitusta nostaen. Harjoituksissa kiinnitetään huomiota erityisesti keskivartalon tukeen, hengitykseen ja kehon linjauksiin.

Tuntien alussa käymme myös lyhyesti läpi lantionpohjan, hengityksen ja poikittaisten vatsalihasten aktivaation vaikutusta voimaharjoitteluun.

Voimavalmennus hinta

Voimavalmennus-kurssin hinta: 380 € (95 €/ kk) (sis. alv 24 %)
Kurssin kesto: 16 viikkoa (1 krt/ vko)
Kurssin sisältö: Yksilöohjaus 75 min/ kerta. Sisältää myös 3 x päivittyvän kotitreeniohjelman.

Tulethan valmennukseen aina terveenä!