Rauhan kehto

Neurosonic – hoito

Anna mielesi hetki levätä ja kehosi rentoutua.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake lyhyempi

Neurosonic – hoito

Rentoutuminen Neurosonic- patjalla edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia, jolloin vaikutus näkyy mm. unihäiriöiden lievittymisenä ja stressin helpottumisena. Matalataajuisen värähtelyteknologian avulla saadaan suotuisa vaikutus autonomisen hermoston toimintaan. Neurosonic- patja on käytössä monilla terveydenhuollon asiantuntijoilla niin kuntoutuksessa kuin terapiassa.

Rentoutumisen lisäksi, eri käyttöalueita hyödyntämällä saadaan myös tehostettua urheilusuorituksen jälkeistä palautumista sekä ennen suoritusta, vireystilaa.

Varaa aika, niin valitsemme Sinulle sopivan ohjelman alkuhaastattelun jälkeen.

RENTOUTTAVAT OHJELMAT:
10 min:
Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti.

20 min:
Eritysesti selän alueen kipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unen laatua.

25 min:
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Käytä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen.

39 min:
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset vaikutukset kuin 25 min. rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

PALAUTTAVAT OHJELMAT:
37 min:
Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Erittäin hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen hoitoon.

41 min:
Palautumisen ja unen laadun edistämiseen. Ohjelma rentouttaa lihaksia voimakkaasti ja edistää unen laatua. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

AKTIVOIVAT OHJELMAT:
12 min:
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen.

24 min:
Koko kehon aktivointiin. Sopii aktiiviliikkujalle ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Hinta:

Neurosonic- hoito

1 krt/ 30 € (sis. alv 24%)

5 x sarjakortti:

5 krt/ 140 € (sis. alv 24%)

Mikäli sinulla on jokin seuraavista, Neurosonic hoitomuotoa ei käytetä:

Akuutti tulehdustila
Akuutti veritulppa
Aktiivinen syöpä
Flunssa ja kuume
Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
Sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
Olet raskaana
Olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.