Rauhan kehto

Raskausajan hieronta Vihti

Helpotusta oloosi odotusaikana tai synnytyksen jälkeen

Jätä yhteydenottopyyntö!

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Rauhan Kehto tarjoaa odottaville tai tuoreille äideille hiljaisen, rauhallisen ja kotoisan ympäristön, jossa rentoutua hieronnan parissa. Hierojillamme on laaja osaaminen ja ymmärrys äitien kehonhuollosta ja tarpeista.

Keskitymme koko perheen hyvinvointiin, mutta kaiken keskiössä on äiti. Siksi haluamme tarjota välittävää raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa, jolla voidaan helpottaa odottavien äitien oloa ja edistää synnytyksestä palautumista.

Mihin raskausajan hieronta auttaa?

Raskausajan hieronta on raskauden tuomat muutokset ja tuntemukset huomioivaa hierontaa. Sillä voidaan helpottaa erilaisia raskausajan kiputiloja, turvotuksia ja auttaa odottavaa äitiä rentoutumaan.

Raskausajan hieronta voi auttaa lievittämään ja ennaltaehkäisemään muun muassa selkä-, niska- ja liitoskipuja ja alentamaan äidin stressiä.

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskausajan hierontaa käytetään myös edistämään synnytyksestä palautumista. Synnytyksen jälkeisellä hieronnalla helpotetaan tuoreen äidin kiputiloja, lihasjumeja ja muita vaivoja.

Huomioimme synnyttäneiden äitien hieronnassa aina raskauden ja synnytyksen kulkuun liittyvät seikat, kuten mahdollisten arpikudosten tai vatsalihasten erkauman vaikutuksen kehoon.

Kenelle raskausajan hieronta sopii?

Jos raskaus on edennyt normaalisti ja vointisi on hyvä, voit tulla raskaushierontaan koko raskauden ajan turvallisesti. Hieronta tapahtuu erikoistyynyin tuettuna kylkimakuulla ja/ tai puoli-istuvassa asennossa, mutta hieronta-asentoa voidaan säätää sinulle mahdollisimman mukavaksi.

Raskauden jälkeisessä hieronnassa otamme huomioon synnytyksen jälkeisen tilanteen, mahdolliset muutokset kehossasi sekä kehosi palautumisen, joten ilmoitathan siis jo varaustietoihin, kauanko synnytyksestä on aikaa.

Pidämme tiiviisti yhteyttä myös muihin äitiyspuolen asiantuntijoihin kuten äitiysfysioterapeutteihin ja voimme tarvittaessa ohjata sinut eteenpäin.

Raskausajan tai synnytyksen jälkeinen hieronta on erinomainen lahja odottavalle tai tuoreelle äidille.  Se on hyvä keino osoittaa, että haluat tehdä äitiydestä mahdollisimman vaivatonta.

Raskausajan hieronnan hinta

90 minuutin raskausajan hieronta 75 €

Pidempi raskausajan hieronta pitää sisällään äidin rentouttavan kokovartalohieronnan päästä varpaisiin. Tarvittaessa ja toiveiden mukaan voidaan myös keskittyä vain äidin haluamiin kehon osiin.

Käytössämme on hierontaan suunniteltuja erikoistyynyjä, joiden päällä on hyvä ja rentouttava olla hieronnan ajan. Äidin vointi ja kohdussa oleva vauva huomioidaan kaiken aikaa hoidon aikana. 

60 minuutin raskausajan hieronta 55 €

Lyhyemmässä raskausajan hieronnassa keskitytään äidin toiveiden mukaisiin kehon osiin.  Hieronnassa voidaan esimerkiksi keskittyä raajojen nestekiertoa elvyttävään käsittelyyn, lonkan alueen oireisiin tai vaikkapa selän, niska-hartiaseudun ja pään alueen rentouttavaan hierontaan.

Raskausajan hieronta hinnasto

  • 60min – 55 €
  • 75min – 65 €
  • 90min – 75 €

Sarjakortit raskausajan hierontaan

  • 3 x 60 min – 156 €
  • 3 x 75min – 185 €
  • 3 x 90min – 214 €