Rauhan kehto

Raskausajan hieronta Vihti

Helpotusta oloosi odotusaikana tai synnytyksen jälkeen

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake lyhyempi

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Rauhan Kehto tarjoaa odottaville tai tuoreille äideille hiljaisen, rauhallisen ja kotoisan ympäristön, jossa rentoutua hieronnan parissa. Käsittelyillä voidaan helpottaa odottavien äitien oloa ja edistää synnytyksestä palautumista.

Hieronta otteina käytössä klassisen hieronnan tekniikoita asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Mihin raskausajan hieronta auttaa?

Raskausajan hieronta on raskauden tuomat muutokset ja tuntemukset huomioivaa hierontaa. Sillä voidaan helpottaa erilaisia raskausajan kiputiloja, turvotuksia ja auttaa odottavaa äitiä rentoutumaan.

Raskausajan hieronta auttaa lievittämään ja ennaltaehkäisemään muun muassa selkä-, niska- ja liitoskipuja ja alentamaan äidin stressiä.

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskausajan hierontaa käytetään myös edistämään synnytyksestä palautumista. Synnytyksen jälkeisellä hieronnalla helpotetaan tuoreen äidin kiputiloja, lihasjumeja ja muita vaivoja.

Synnyttäneiden äitien hieronnassa huomio on aina raskauden ja synnytyksen kulkuun liittyvissä seikoissa, kuten mahdollisten arpikudosten tai vatsalihasten erkauman vaikutuksista kehoon.

Kenelle raskausajan hieronta sopii?

Jos raskaus on edennyt normaalisti ja vointisi on hyvä, voit tulla raskaushierontaan koko raskauden ajan turvallisesti. Hieronta tapahtuu erikoistyynyin tuettuna kylkimakuulla ja/ tai puoli-istuvassa asennossa, mutta hieronta-asentoa voidaan säätää sinulle mahdollisimman mukavaksi.

Synnytyksen jälkeisessä hieronnassa huomioidaan mahdolliset muutokset kehossasi sekä keskitymme palautumiseen liittyviin asioihin, joten ilmoitathan siis jo varaustietoihin, kauanko synnytyksestä on aikaa. (Tee varaus kohdasta Klassinen hieronta)

Tiivis yhteistyö myös muiden äitiyspuolen asiantuntijoiden kanssa kuten äitiysfysioterapeuttien, mahdollistaa tarvittaessa ohjaamaan sinut eteenpäin.

Raskausajan tai synnytyksen jälkeinen hieronta on erinomainen lahja odottavalle tai tuoreelle äidille.  Se on hyvä keino osoittaa, että haluat tehdä äitiydestä mahdollisimman vaivatonta.

Raskausajan hieronnan hinta

90 minuutin raskausajan hieronta 80 €

Pidempi raskausajan hieronta pitää sisällään äidin rentouttavan kokovartalohieronnan päästä varpaisiin. Tarvittaessa ja toiveiden mukaan voidaan myös keskittyä vain äidin haluamiin kehon osiin.

Käytössä on hierontaan suunniteltuja erikoistyynyjä, joiden päällä on hyvä ja rentouttava olla hieronnan ajan. Äidin vointi ja kohdussa oleva vauva huomioidaan kaiken aikaa hoidon aikana. 

60 minuutin raskausajan hieronta 60 €

Lyhyemmässä raskausajan hieronnassa keskitytään äidin toiveiden mukaisiin kehon osiin.  Hieronnassa voidaan esimerkiksi keskittyä raajojen nestekiertoa elvyttävään käsittelyyn, lonkan alueen oireisiin tai vaikkapa selän, niska-hartiaseudun ja pään alueen rentouttavaan hierontaan.

Raskausajan hieronta hinnasto

  • 60min – 60 €
  • 75min – 70 €
  • 90min – 80 €

Sarjakortit raskausajan hierontaan

  • 3 x 60min – 170 €
  • 3 x 75min – 199 €
  • 3 x 90min – 228 €