Rauhan kehto

Asahi terveysliikunta Vihti

Asahi harjoitus on kehon ja mielen lempeä liikuntamuoto, joka painottaa rentoutta, kehon pystysuoraa asentoa ja hengityksen yhteyttä liikkeeseen.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake lyhyempi

Asahi terveysliikunta (yksilöohjaus)

Asahi harjoitus on kehon ja mielen lempeä liikuntamuoto, joka painottaa rentoutta, kehon pystysuoraa asentoa ja hengityksen yhteyttä liikkeeseen. Siinä yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet sekä on samalla myös kokonaisvaltaista ja tehokasta Suomessa kehitettyä terveysliikuntaa, joka perustuu tutkittuun tietoon liikunnan vaikutuksista terveyteen.

Laji parantaa lihastasapainoa, liikelaajuuksia, koordinaatiota, lievittää stressiä, auttaa palautumaan työstä tai urheilusuorituksesta. Sopii kaiken ikäisille- ja kuntoisille, erityisesti nivel- ja selkävaivoista kärsiville, raskaana oleville sekä ikääntyville ihmisille. Liikkeet toteutetaan seisten (tai istuen), sinulle sopivin liikeradoin.

Harjoitusten aikana tunnet kuinka myös mieli rentoutuu rauhallisten liikkeiden tahdissa, jotka tehdään sulavasti jatkuvana virtana, jaloilla kevyesti pumpaten, hengitysrytmillä tehostaen.

Asahi terveysliikunta

Asahi terveysliikunta

Kesto: 45min / kerta
Hinta: 40 €
Sarjakortti: 3 x 45min – 114 €

Vaatetus vapaan liikkumisen mahdollistava (verkkarit, t- paita) ja kevyet sisätossut.