Rauhan kehto

Klassinen- ja urheiluhieronta Vihti

Helpota lihasjumeja ja hoivaa kehoasi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Klassinen hieronta

Rauhan Kehdossa pääset rentoutumaan klassisen hieronnan parissa hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Kokeneet ja osaavat hierojamme auttavat avaamaan lihastesi jännitystiloja ja kehoasi voimaan paremmin.

Klassinen hieronta on mainio apu moneen särkyyn ja lihasjumiin. Hieronta helpottaa lihasten jännitystiloja, kireyttä ja lievittää niiden aiheuttamia kipuja. Säännöllisellä hieronnalla voit myös tehokkaasti ennaltaehkäistä lihaskireyttä ja särkyjä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa huomioidaan myös urheilijan laji sekä eri harjoittelu/- kilpailukaudet, jonka mukaan hoitoa suunnitellaan ja niiden puitteissa edetään. Hieronnassa käytössä on samoja tekniikoita kuin klassisessa käsittelyssäkin ja niitä sovelletaan sekä käytetään monipuolisesti urheilijan/ kuntoilijan tarpeiden mukaan. Käsittelyn voimakkuuden osalta kuunnellaan asiakkaan tuntemuksia, samoin kuin klassisessa hieronnassakin.

Huoltaa koko kehoa

Hieronta ei hoida vain lihaksia, vaan koko kehoa. Se tehostaa pehmytkudosten aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja auttaa alentamaan stressiä sekä rentouttamaan mielen.

Käsittelyn voimakkuudessa edetään aina asiakkaan tuntemusten mukaan, joten hieronta sopii kaikenikäisille.

Klassisen- ja urheiluhieronnan hinta

Tutustumistarjouksena tarjoamme ensimmäisen käyntikerran alennettuun hintaan. Voit valita joko 45 minuutin ajan hintaan 40 € tai 60 minuutin ajan hintaan 45 €. 

Suosittelemme ensimmäiselle käynnille 60 minuutin aikaa, joka sisältää noin 10–15 minuutin mittaisen lähtötilanteen kartoituksen.

Klassisen- ja urheiluhieronnan hinnasto

  • 30min – 35 €
  • 45min – 45 €
  • 60min – 55 €
  • 75min – 65 €
  • 90min – 75 €

Sarjakortit klassiseen- ja urheiluhierontaan

  • 3 x 45 min – 128 €
  • 3 x 60 min – 156 €