Rauhan kehto

Klassinen- ja urheiluhieronta Vihti

Helpota lihasjumeja ja hoivaa kehoasi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Yhteydenottolomake lyhyempi

Klassinen hieronta

Rauhan Kehdossa pääset rentoutumaan klassisen hieronnan parissa hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Saat lihastesi jännitystiloihin helpotusta ja kehosi voi paremmin.

Hieronta TULE- sairauksien hoidollisena tukena:

(esim. niska-hartiaseudun vaivat, selkäsairaudet, nivelsairaudet)

Tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointiin panostaminen lisää arjen sekä työelämän sujuvuutta ja laatua.

Hieronnan hyötyjä esim. päätetyöntekijälle sekä erilaisten toistotyön tekijöille ovat mm. hartiaseudun, selän, ylä- ja alaraajojen alueiden jännitystilojen sekä kireyksien helpottuminen ja ennaltaehkäisy, kipujen lievittyminen sekä samalla kudosten aineenvaihdunnan ja verenkierron tehostuminen, mahdollisten turvotusten väheneminen sekä myös mielen rentoutuminen.

Miten hierontakäynti etenee?:

Ensin haastatteluin, sitten täsmällisin testein, jotta saamme käsityksen siitä, mistä kipu voi johtua, täsmennettyä aluetta, jota lähdemme hoitamaan.

Saamme käsityksen myös siitä, onko kyseessä mahdollisesti sellainen vaiva, joka vaatii ohjaamaan eteenpäin muille asiantuntijoille (esim. (erikois-)lääkäri, fysioterapeutti).

Hierontatapahtuma käytännössä:

Hieronta etenee asiakasta kuunnellen, otteiden voimakkuutta säädellen.

Käytössä on klassisten otteiden lisäksi mm. triggerpiste käsittelyä, nivelmobilisaatiota, fascia käsittelyä, MET- tekniikoita sekä passiivisia venyttelyjä, aina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Valittavissa on myös täysin rentouttavaa hierontaa, mikäli ei mitään erityisempää ongelma aluetta olisikaan.

Hieronta edistää myös synnytyksestä palautumista. Käsittelyssä huomioidaan raskauden ja synnytykseen kulkuun liittyneet seikat sekä mahdollisten arpikudoksien, erkauman sekä vauva arjen myötä tulleet muutokset.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa huomioidaan myös urheilijan laji sekä eri harjoittelu/- kilpailukaudet, jonka mukaan hoitoa suunnitellaan ja niiden puitteissa edetään. Hieronnassa käytössä on samoja tekniikoita kuin klassisessa käsittelyssäkin ja niitä sovelletaan sekä käytetään monipuolisesti urheilijan/ kuntoilijan tarpeiden mukaan. Käsittelyn voimakkuuden osalta kuunnellaan asiakkaan tuntemuksia, samoin kuin klassisessa hieronnassakin.

Hieronta huoltaa koko kehoa

Hieronta ei hoida vain lihaksia, vaan koko kehoa. Se tehostaa pehmytkudosten aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja auttaa alentamaan stressiä sekä rentouttamaan mielen.

Käsittelyn voimakkuudessa edetään aina asiakkaan tuntemusten mukaan, joten hieronta sopii kaikenikäisille.

Klassisen- ja urheiluhieronnan hinta

Tutustumistarjouksena ensimmäinen käyntikerta alennettuun hintaan. Voit valita joko 45 minuutin ajan hintaan 40 € tai 60 minuutin ajan hintaan 45 €. 

Suositus ensimmäiselle käynnille 60 min aika, joka sisältää noin 10–15 minuutin mittaisen lähtötilanteen kartoituksen.

Klassisen- ja urheiluhieronnan hinnasto

  • 30min – 40 €
  • 45min – 50 €
  • 60min – 60 €
  • 75min – 70 €
  • 90min – 80 €

Sarjakortit klassiseen- ja urheiluhierontaan

  • 3 x 45 min – 142 €
  • 3 x 60 min – 170 €