Hieronta lahjakortti – Sarjakortti

142 170 

Tämä lahjakortti oikeuttaa 3 x 45 tai 3 x 60 minuutin kestoiseen klassiseen- tai urheiluhierontaan.

Lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen sähköpostiin PDF-muodossa, ja se on voimassa 6kk ostohetkestä.


Klassinen hieronta

Rauhan Kehdossa pääset rentoutumaan klassisen hieronnan parissa hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Kokeneet ja osaavat hierojamme auttavat avaamaan lihastesi jännitystiloja ja kehoasi voimaan paremmin.

Klassinen hieronta on mainio apu moneen särkyyn ja lihasjumiin. Hieronta helpottaa lihasten jännitystiloja, kireyttä ja lievittää niiden aiheuttamia kipuja. Säännöllisellä hieronnalla voit myös tehokkaasti ennaltaehkäistä lihaskireyttä ja särkyjä.

Hieronnassa klassisten otteiden lisäksi käytössä on triggerpiste käsittelyä, mobilisoivaa hierontaa, fascia käsittelyä, MET- tekniikoita sekä passiivisia venyttelyjä, aina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa huomioidaan myös urheilijan laji sekä eri harjoittelu/- kilpailukaudet, jonka mukaan hoitoa suunnitellaan ja niiden puitteissa edetään. Hieronnassa käytössä on samoja tekniikoita kuin klassisessa käsittelyssäkin ja niitä sovelletaan sekä käytetään monipuolisesti urheilijan/ kuntoilijan tarpeiden mukaan. Käsittelyn voimakkuuden osalta kuunnellaan asiakkaan tuntemuksia, samoin kuin klassisessa hieronnassakin.

Asiakaspalautteita

Ota yhteyttä tai varaa aika!

Koulutettu hieroja (klassinen-, urheiluhieronta)

Koulutettu hieroja EAT urheiluhieroja (ala- ja yläraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen
 + raskausajan ja synnytyksestä palautumisen- sekä purentaelimistön erikoishieronta koulutukset)

Fisaf kuntosaliohjaaja, FAF Ravintovalmentaja, Personal trainer, Asahi ohjaaja, Pilates ohjaaja, Äitiysliikuntavalmentaja™, Lantionpohjan hyvinvointineuvoja™

040 720 0084
anne@rauhankehto.fi